vineri, 16 iunie 2017

Spania, cea mai neprietenoasa tara cu obiceiurile romanilor



     Spania... aceasta tara care nu te lasa sa faci nimic din ce faceai in Romania, devine un cosmar pe zi ce trece. Din ce in ce mai multi sunt tentati sa emigreze aici, dar eu cred ca fac o mare greseala.
     Nu ai tu unde sa dai o spaga la spital, la scoala iti iau astia copilul de la poarta si nu te lasa sa-l scoti cand vrei tu, nu ai acces la profesori decat cu programare, nu poti sa dai macar un buchet de flori pe şestache ca te refuza, parca sunt turbati...
     Daca te prinde baut la volan te baga la arest, ca nu i-ar sta bine cu o sutica la buzunar fraierului asta de politist, daca incerci sa-l scuipi sau sa-i dai vreun sut in cojones te sparge in doua politia si va asigur ca astia nu mai fac filmulete, e dezastru.
     Caldura, siesta, nu au un program normal ca se lucreaza patru ore dimineata si patru dupa masa, te indoapa cu tapas si bere, de parca ai fi un ratoi de-ala de pus la ingrasat, stau pana dimineata la terase si fac galagie de nu poti sa dormi si cobori si tu sa bei, sa te razbuni pe ei...
     Homosexuali liberi pe strada, imbracati in rochii si balerini... de te ia cu capul cand ii vezi, incepi sa innebunesti de groaza cand il vezi pe copilul tau holbandu-se la ei, dar nu ai ce face ca aici astia nu reactioneaza, sunt nebuni...
     Cand este vreun accident cu masina nimeni nu sare la bataie, nimeni nu injura, scot ca tolomacii niste hartii si niste pixuri, noteaza si mai si cer scuze unul altuia la final.
     Mormoloci din cale afara, cand se face verde nu claxoneaza nimeni la semafor, nu striga nimeni ca esti dobitoc si toti asteapta sa plece primul de la semafor.
     In niciun caz sa nu emigrati in Spania, ca o sa deveniti ca ei. Toleranti, calmi si linistiti.

7 comentarii:

  1. Frumos articolul ! In toata Europa e la fel! Mai putin in Romania...

    RăspundețiȘtergere
  2. Au uitat sa spună ca bărbatul daca își lovește femeia, legea nu ii spune ca are dreptul pentru ca este sotia lui, il arestează pe loc, ca parnti nu au voie sa trimită copii la cersit, nici sa le cumpere băutura....si multe altele

    RăspundețiȘtergere
  3. Prefer România fara homălăi , asa cu obiceiurile ei ,,barbare,, decât hispanici ,,civilizati,, dar sodomiți !

    RăspundețiȘtergere
  4. Interesante discutii!
    https://youtu.be/NIIVLO5irgE

    RăspundețiȘtergere
  5. Mancati rahat , habar nu aveti ca nu este asa decat in acte . Va rog numai vb daca nu stiti 100%. Se poate da spaga , se poate discuta cu un profesor fara programare , Din pacate se bea la volan , pe langa asta si drofuri asa ca ...........meriti la arest macar pana te trezesti . Se injura , se sare la bataie , numai mancati rahat . este o minciuna de la inceput la sfarsit.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Numele tău, ăsta cu care comentezi, spune tot despre ”dreptatea” pe care o ai, tot ce scrie în articol este adevărat și este trăit de către românii serioși care nu s-au dus acolo la furat!

      Ștergere
  6. În legătură cu șoferii
    Am avut în Barcelona un eveniment cu un neamț, a ținut să cheme poliția cu toate că el era vinovatul.... Polițiștii s-au supărat că i-a chemat, au zis că trebuie să rezolvăm între noi.
    Mi-a expirat permisul și pentru reînoire am mers la un cabinet medical crezând că-i la fel ca la noi, cu fișă medicală. Am fost luat în primire de o tinerică care mi-a făcut o poză lângă peretele din anticameră, am fost dus la un medic de ochi care m-a pus să citesc 3 litere, și am mers la fișier să plătesc. mi-au dat pe loc un nou permis provizoriu spunându-mi că cel original va fi trimis acasă în 2 săptămâni, lucru care s-a și întâmplat. Totul a durat circa 7 minute, la cabinetul medical - nu am văzut și nu m-a văzut poliția!
    Dacă faci ceva grav și-ți suspendă permisul, te lasă să hotărăști tu în ce perioadă din an vrei să intre în vigoare suspendarea, asta ca să nu-ți încurce cumva serviciul dacă ești șofer ori concediul....

    RăspundețiȘtergere