joi, 18 august 2016

Diaspora - intre boicot si demagogie

Diaspora este formata din Cetateni ai Romaniei, cu drept de vot, cu opinii diferite, cu vieti diferite si crezuri tot atat de diferite.
Sa poti crede ca vei reusi sa creezi un curent atat de puternic incat sa schimbi opiniile unor oameni care s-au reformat ca cetateni in niste state cu democratii puternice, este ca si cum ai spune ca maine vei scoate PSD in afara legii, ai impusca toti liberalii si l-ai aduce pe Rege la putere, asa mort, din frigiderul in care sta acum.
Ideea de boicot este naucitoare. Pentru ca nu se poate realiza si chiar de ar fi asa, ar fi o actiune daunatoare democratiei.
Libera exprimare, liberul vot... tot ce tine de societatea in care ne-am ales sa traim, ar fi anulate de o initiativa luata pur si simplu fara nicio baza si fara niciun folos.
  Schimbarile pe care le dorim, vin tocmai din acest vot.
Luati oamenilor si stampilati pe cei care credeti ca va reprezinta, lasati-i pe cei vechi ''la vatra'' si asa va reglati si problemele si vietile in acelasi timp.
Noi cei din Diaspora suntem mai mult interesati de taxele de Ambasada si de taxele ce le platim pe putinele proprietati pe care le mai avem in Romania. Nu stiu ce ar putea sa ne afecteze mai mult de atat.
Pentru ca viata noastra este in Diaspora si nu putem decat sa-i ajutam pe cei din tara cu sfaturi sau cu un vot pentru mai bine.
Avem si noi la randul nostru problemele, gandurile si viata noastra, ar fi culmea sa facem un rau Romaniei si sa-i boicotam ceva.
Mergeti la vot daca aveti ce vota, nu mergeti daca nu aveti vreme sau daca voi considerati ca nu trebuie. Dar in niciun caz, nu trebuie sa organizati nimic, contra libertatilor pe care le-am castigat asa de greu.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu